Van Gogh
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Van Gogh

Van Gogh fan forum

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

20. jun

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
milanche.nis
- Newbie -
- Newbie -

Muški
Broj poruka : 7
Godina : 33
Datum upisa : 24.06.2008

20. jun Empty
PočaljiNaslov: 20. jun   20. jun Icon_minitimeUto Jun 24, 2008 5:02 am

vidim niko nije to ostavio...ja da kazem da je meni bilo fantasticno-super...Smile
narocito sto smo ih jos posle upoznali...i tako kompletirali fantasticno vece tokom kojeg smo gubili glas, sluh, a bogami neki ostajali i bez snage u nogama...Very Happy
(neke) slike je vec ostavila Janja, a kao sto videh rekla je da ce biti jos...pa, uzivajte (kad ih bude ostavila) Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/milanche_red_devil
[=Janja-pll[H]=]
- Admin -
- Admin -
[=Janja-pll[H]=]

Ženski
Broj poruka : 45
Godina : 31
Datum upisa : 07.07.2007

20. jun Empty
PočaljiNaslov: Re: 20. jun   20. jun Icon_minitimeUto Jun 24, 2008 12:41 pm

ovaj nastup mi je bio nekako... chudan. nemam blage veze zashto. valjda zbog odnosa sa publikom, jer je proshle godine bila drugachija bina, a sad su ih svi zhivi ispipali Very Happy
a meni je toliko zheljena Cvikina bulja bila ispred nosa, a ja ga nisam zgrabila. dobro, Srba je to uradio par sekundi kasnije i to sa uzhivanjem Very Happy Very Happy ne zameram mu XD
Nazad na vrh Ići dole
http://crazy.top-forum.net
Katja
- Newbie -
- Newbie -
Katja

Ženski
Broj poruka : 2
Godina : 32
Datum upisa : 06.08.2008

20. jun Empty
PočaljiNaslov: Re: 20. jun   20. jun Icon_minitimeNed Avg 10, 2008 2:46 am

Pa ljudi,svaka vam cast!!Kako je bilo??Kako ste upali,je l' ste imali nekog da vas provede do njih ili sta vec...help!!Sta ste ih sve pitali??Joj,pisite sve!!
Meni je taj koncert bio nevidjeno dobar!Vristanje,skakanje,zujanje u usima od 3 dana,upala misica,ogrebotine od onih glupih stepenica u tvrdjavi...ali uh..obozavam ih!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

20. jun Empty
PočaljiNaslov: Re: 20. jun   20. jun Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

20. jun
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Van Gogh :: - The Band - :: - Koncerti --
Skoči na: